divendres, 4 de gener del 2013

[Disseny d'interfícies multimèdia] Pràctica: Prototipat gràfic multiplataforma

El procés de disseny d'una interfície implica moltes revisions i retocs. El prototip va evolucionant contínuament, fins arribar al punt en què ja es considera preparat per a passar a desenvolupament. Per tant, la primera versió d'un prototip mai sol ser la definitiva, ja que es va depurant fins a aconseguir el grau d'optimització requerit. Fins i tot en aquest punt, el projecte no s’hauria de considerar tancat, ja que hauria de poder revisar-se amb periodicitat, a partir del retorn dels usuaris, la mineria de dades, etc.

Aquesta pràctica consisteix a optimitzar i completar, a partir dels comentaris del consultor, dels resultats del test amb usuaris i de la reflexió personal, el prototip gràfic iniciat en la PAC 3, tant per a web com per a mòbil, i a reflexionar sobre el procés portat a terme.

El prototip gràfic final ha d'incloure totes les planes incloses en els wireframes tant per a escriptori com per a mòbil, del tema triat. El lliurament de la pràctica consisteix en dues parts:
  1. El disseny gràfic de totes les pàgines incloses en els prototips funcionals (wireframes) per a escriptori i per a dispositius mòbils (smartphone i tauleta vertical). Per tant, 7 prototips gràfics per a cada dispositiu.
  2. L'argumentació en la qual s'exposi quin ha estat el procés de disseny i es justifiquin les decisions preses per a la gràfica d'un dels dispositius mòbils. Ha d'incloure:
    • Criteris d'optimització.
    • Procés d'optimització i finalització dels prototips.
    • Millores de futur.
"Qualificació: B"

Per a accedir a la pràctica fes clic a "Més informació".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada