diumenge, 30 de desembre del 2012

[Disseny d'interfícies multimèdia] PAC 3: Prototipat gràfic multiplataforma


A més del prototipat funcional, la preparació de la línia gràfica d'una aplicació forma part del disseny de la seva interfície. El disseny visual té molta importància, perquè és el que posa en contacte l'usuari amb el contingut de l'aplicació. S'han de tenir en compte, entre d'altres, dos factors fonamentals:

  • La gràfica d'una aplicació ha de ser coherent amb la seva estratègia comunicativa i, per tant, ha de transmetre visualment el conjunt de valors que es volen atorgar a l'aplicació o a l'organització a la que representa.
  • El disseny visual té un pes molt important en la usabilitat de l'aplicació: en positiu ajuda en gran mida a fer més intuïtiva la funció dels diferents elements; en negatiu, pot conduir a una interfície confusa, il·legible o poc comprensible.
Aquesta activitat consisteix a:
  • Realitzar el prototip gràfic de:
    • l'aplicació web per a escriptori de la qual es van adjuntar els wireframes en la PAC 2,
    • el dispositiu mòbil i la tauleta vertical, partint dels wireframes que s'han treballat en la PAC 2.
  • Dur a terme un test amb usuaris per tal de poder identificar quins aspectes d'un dels prototips, a escollir entre els desenvolupats, necessiten millora tant des de l'aspecte funcional com gràfic (millores que seran aplicades de cara a la Pràctica final).

"Qualificació: B"

Fes clic a "Més informació" per accedir a la PAC.



Imatge superior de Camila Bertoco

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada