Llibres de PACs i pràctiques

En aquesta secció podràs adquirir totes les activitats (PACs i pràctiques) de cada assignatura que ja he cursat en un sol document enquadernat en forma de llibre, per a una millor lectura i revisió.

Vull deixar clar que no es tracta d'un negoci de revenda de PACs ni res per l'estil i el bloc seguirà operant com ho ha fet sempre, GRATIS. Totes les activitats seguiran disponibles de manera completament gratuïta (com ho han estat fins ara a través d'Scribd) i seguiré publicant les noves PACs i pràctiques de la mateixa manera.

Així doncs, fent referència a la consigna hacktivista estrella de la pel·lícula Conspiración en la red (Antitrust, 2001) lligada per complet al moviment del programari lliure i l'antiglobalització, "el coneixement humà pertany al món", opino que els recursos educatius no només s'han d'alliberar sinó que s'han d'oferir de manera gratuïta a tothom si volem millorar la societat en què vivim (per això vaig començar aquest bloc, en part, i per això seguirà operant de la mateixa manera). Tot i així, crec que és moment d'oferir una alternativa per a aquells que preferiu tenir els materials en paper sempre i quan sigui a un preu raonable i just.

El contingut que s'inclourà en les edicions en paper serà exactament el mateix que hi ha al bloc, així que si no voleu tenir tot el recull d'activitats organitzat i enquadernat en un llibre, sempre podeu accedir al bloc i/o imprimir-ho amb la vostra impressora o a qualsevol copisteria. De tota manera haig d'afegir que el preu total d'un llibre (amb tapes a tot color, enquadernació de tapa tova encolada i interior en blanc i negre d'alta qualitat) és de només 6 - 7 cèntims d'Euro per pàgina, més baix que el que costaria a qualsevol copisteria si s'inclogués l'enquadernació.

Aquests preus tan baixos s'aconsegueixen gràcies a la plataforma de publicació que he escollit: Lulu.com, que ja he fet servir amb anterioritat per a imprimir alguns llibres i treballs i que, segons la meva experiència, ofereix una relació qualitat-preu imbatible.

Aviat aniré afegint més llibres. Si tens alguna petició d'alguna assignatura en especial, deixa-la als comentaris i serà la propera que publiqui.
Fonaments i evolució de la multimèdia Matemàtiques per a multimèdia I
Fonaments i evolució de la multimèdia
4,99 €
Matemàtiques per a multimèdia I
4,99 €
Programació
Disseny gràfic
Programació
4,99 €
Disseny gràfic
4,99 €
Imatge i llenguatge visual compra
Imatge i llenguatge visual
4,99 €
.
compra compra
. .

2 comentaris:

 1. Se necesita ser cutre, para ir vendiendo las Pecs y prácticas del grado.
  Además que estas incurriendo en delito, porque tal vez utilices tus soluciones pero los enunciados no te pertenecen, son de la UOC.
  Creo que trabajas de piloto, ¿Te parece normal venderlas por 4 eur? Además cada año las cambian.
  Y tienes un foro cauoc que tiene todas las Pecs para descargar.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola myke39, com pots veure, no guanyo absolutament res amb la venta d'aquest material. 4,99 és el preu de cost que em costa a Lulu.com. Hi ha persones que prefereixen tenir-ho en paper i si ho imprimeixen a casa seva i després ho han d'enquadernar ja els surt molt més car. La UOC està totalment al dia d'aquesta situació i tinc el seu vist-i-plau.

   És clar que les canvien. En cap moment estic dient que no ho facin. A CAUOC hi ha moltes PACs, estic d'acord, en cap moment estic dient res en contra. Aquí poso a disposició de tothom els meus treballs de forma organitzada i en paper a un preu més que just, com et deia jo no hi guanyo absolutament res, perquè estan a preu de cost.

   I pels qui vulgueu accedir a les PACs digitalment, també les tinc al blog totalment gratis.

   Salutacions.

   Elimina