diumenge, 23 de desembre del 2012

[Mercat i legislació] PAC 3: L'obra multimèdia en el mercat i la seva protecció


En l’activitat l’obra multimèdia en el mercat i la seva protecció, analitzem l’estat de l’art de la tecnologia en el mercat multimèdia i considerem els mitjans disponibles per a la seva protecció, tenint en compte el context legal i altres mitjans de protecció de la propietat intel·lectual i dels drets d'autor.

La PAC3 es desenvolupa en dues fases, amb dues activitats cadascuna. En la primera preparem un informe de vigilància estratègica tecnològica per a l’organització tractada en la PAC 2 - activitat 2.1.3. En aquest informe analitzem l'estat de l'art de les tecnologies disponibles i de les emergents o possibles a mig o llarg termini segons les tendències observables. Considerem aquelles tecnologies capaces de millorar els productes o processos de l'organització tractada en la PAC2.

En la segona fase treballem els conceptes fonamentals de la LPI i dels drets d'autor per a diferenciar el paper que juguen els subjectes (persones, empreses, organismes) que intervenen tant en el procés de la creació com en l'explotació dels seus resultats i per identificar les característiques rellevants dels drets i obligacions d'aquests subjectes. També es consideren els mecanismes de protecció tecnològics, dels quals ja n'he parlat anteriorment en aquest blog.

"Qualificació: A"

Fes clic a "Més informació" per accedir a la PAC.

Imatge superior dissenyada per Sam Ahmed

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada