divendres, 28 de febrer del 2014

Inici 2n quadrimestre 2013/2014, ja acabo!


Hola companys! Com ja vaig dir en l'últim article, només em queda el Treball de Final de Grau per a acabar el Grau Multimèdia així que ja m'he posat mans a l'obra per a tirar endavant el projecte, un projecte que està orientat a facilitar l'aprenentatge dels estudiants de la UOC, així com de la resta d'universitats i centres educatius.

Durant aquests mes de pausa entre semestres he estat valorant les opcions de què fer quan acabi el grau i, després de mantenir reunions amb la incubadora d'empreses Incubio (on vaig portar a terme les pràctiques en empresa el semestre passat) he decidit convertir el meu projecte en una empresa de nova creació al mateix temps que vaig fent el TFG.

Estic molt satisfet de poder mostrar el següent gràfic, que recull totes les assignatures que he fet en aquests 3 anys i mig que he dedicat al grau. Per als qui vulgueu fer-ne un de similar és tan fàcil com accedir a la web del Progressbarizeitor a xberni.es.



2 comentaris:

  1. Es una pasada Jordi, has anat més ràpid que per la via normal... en serio ets un auténtic crack!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encara no estic, em falta el projecte final de grau, així que acabaré en 4 anys realment, però moltes gràcies pel teu suport!!!

      Elimina