diumenge, 19 de gener del 2014

[Usabilitat] Pràctica 3: Realització d'un test d'usabilitat


Després de la realització de l'anàlisi heurística a la pràctica 2, toca tornar a reprendre els tests d'usabilitat. A la pràctica 1 vam dissenyar un test d'usabilitat arribant fins al plantejament d'escenaris i tasques i en aquesta tercera i última pràctica de l'assignatura ho hem posat en pràctica.

Durant la realització dels tests d'usabilitat és on més es pot aprendre dels usuaris i conèixer de primera mà els problemes amb els que es poden trobar. És una informació molt valuosa, de cara al projecte en el que es treballa i de cara a qualsevol nou projecte en el que s'hagi de treballar. El test d'usabilitat és una de les tècniques essencials en el disseny centrat en l'usuari (DCU).

Així doncs en aquesta pràctica s'ha realitzat un test d'usabilitat presencial d'acord amb el plantejat a la pràctica 1 (amb les correccions pertinents, si era necessari) a un mínim de 3 usuaris (màxim 5) potencials del parc d'atraccions DisneyLand Paris (www.disneylandparis.es).

S'ha fet especial èmfasi en el pre-test, el test i el post-test; i s'ha demanat a tots els usuaris que signin el document de consentiment abans de començar.

El vídeo superior és un recull dels 5 minuts més importants del test i conté els talls més rellevants del test, els quals serien presentats al client per a que veiés les deficiències del seu lloc web abans de començar amb el nou redisseny.

Qualitficació: "A"

Fes clic a "Més informació" per accedir a l'informe de la pràctica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada