dijous, 26 de setembre del 2013

Campus Party Europa 2013 [Londres]

Aquest setembre s'ha celebrat a Londres l'esdeveniment tecnològic més gran del món, la Campus Party Europa i he tingut la gran sort d'assistir-hi per a viure l'experiència des de dins. Es tracta d'un festival d'una setmana de durada que es porta a terme una vegada a l'any on milers de "campuseros" (hackers, desenvolupadors i tot tipus d'aficionats a la tecnologia, a l'oci digital i a l'emprenedoria) es reuneixen a l'O2 Arena de Londres (anteriorment conegut com a Millenium Dome) per a participar en més de 500 hores en xerrades, debats, tallers i competicions sobre ciència, tecnologia, innovació, entreteniment digital i creativitat.

Aquestes activitats es porten a terme en paral·lel i estan dividides en zones definides per temàtiques específiques (cultura digital, big data, entreteniment, emprenedors...) així que és possible que en un mateix moment s'encavalquin dues o més xerrades interessants. La "Campus" té una durada de 6 dies, el primer dels quals serveix per a registrar-se i desfer les maletes, així com per a donar la benvinguda als campuseros amb un espectacle de música i veejaying en directe, dut a terme aquest any per Beardyman, un dels beatboxers i creadors de música digital més coneguts del món.

Aquest article és un extracte d'un article més llarg, que ha estat publicat originalment a MitjansDigitals.cat, un nou blog sobre noves tecnologies i nous mitjans que acabo de començar amb un altre amic "multimedi", així que si voleu llegir la notícia completa, la podeu trobar al següent enllaç: http://www.mitjansdigitals.cat/index.php/10-campus-party-europa-2013-londres

Si us agrada l'article us animo a afegir el blog MitjansDigitals.cat a la llista dels vostres preferits, seguir-lo per RSS, Twitter i Facebook. En concret, es tracta d'un blog que segueix el mateix plantejament que elmeurodinador.blogspot.com, però que va més enllà del que succeeix al Grau en Multimèdia de la UOC i té una visió més àmplia sobre els nous mitjans i les noves tecnologies. El contingut que s'hi publica té un nivell de maduresa més elevat que el que publico aquí, assolit gràcies als més de tres anys d'experiència escrivint a elmeuordinador.blogspot.com.

PD: elmeuordinador.blogspot.com seguirà actiu com ho ha estat fins ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada