diumenge, 9 de desembre del 2012

[Fotografia digital] Pràctica: Projecte fotogràfic: Ballarina (tercera entrega parcial)


La tercera entrega de la pràctica de l'assignatura consistia a crear una galeria web per a representar l'espai de referència, el monument tractat en les dues entregues anteriors, però vaig decidir canviar-ho, per recomanació del meu consultor, que em va proposar el tema de la ballarina en veure les possibilitats resultants després d'entregar la PAC 3 (retrat).

De tota manera, l'encàrrec ha de complir amb els següents requisits:
  • Entre set i deu fotografies diferents del mateix objecte des de diferents punts de vista, però que guardin entre si relacions compositives, tonals, de tractament, de composició... que els confereixin la qualitat de conjunt. Si ho considereu imprescindible, podeu canviar de monument per a aquesta tercera entrega parcial.
  • Les imatges han de ser vostres, tal com teniu explicat als enunciats les proves precedents i diferents de les de la primera entrega parcial.
  • La primera d'elles serà tractada com la portada del conjunt i estarà formada per la composició de la resta de les fotografies -no cal que hi siguin totes- i és on figuraran les dades i elements textuals com el nom del lloc, la ciutat, l'autor i qualsevol altra dada que considereu, juntament amb alguna frase identificativa o promocional...
  • Es pretén veure plasmats a l'encàrrec tant els elements estudiats en els mòduls teòrics com els aplicats a les guies i activitats de manera que evidenciïn la seva assimilació i integració amb els recursos disponibles.
  • La dimensió creativa ha de combinar-se amb els recursos i tècniques apreses per a aconseguir un bon producte final.

"Qualificació: A"

Fes clic a "Més informació" per accedir a l'informe de la pràctica.

Enllaç a la galeria | Picassa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada