dijous, 6 de setembre del 2012

Materials 1r quadrimestre 2012/2013

Avui he rebut els materials pel proper curs. Es tracta de les versions en paper dels materials de 4 de les 5 assignatures que cursaré aquest quadrimestre, ja que Animació està actualitzant els materials encara. La resta d'assignatures són:
  • Disseny d'interfícies multimèdia.
  • Física per a multimèdia.
  • Fotografia digital.
  • Mercat i legislació.
Us han arribat els materials ja a vosaltres?

4 comentaris:

  1. Hola Jordi,

    Primer de tot agrair-te la dedicació a aquest bloc, la veritat que treballant i estudiant nose com tens temps per dedicar-li a aixo, i és per fer-te un monument jeje.

    Jo tinc l'intenció de matricular-me per començar al Febrer, i m'agradaria que m'aconsellessis quines serien les 2 primeres assignatures que creus que hauría de estudiar.

    Jo també treballo i tinc un fill de 2 mesos, així que vull començar amb 2, veure la càrrega de volum i despés ja veurem que fem...

    Moltes gràcies i un salut!

    Oriol.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei Oriol!

      Per començar aprofito per dir-te que durant certes etapes dels estudis he treballat a temps parcial, la qual cosa m'ha permès avançar a passos de gegant, tot i que ara torno a estar a jornada completa i a vegades és un caos, jeje.

      Escollir les dues primeres assignatures no és una tasca fàcil i depèn dels teus coneixements previs i de les teves inquietuds. Et recomano que et miris aquest article http://elmeuordinador.blogspot.com/2011/02/pla-destudis-grau-multimedia-uoc.html i n'escullis dues de la primera fila (les de color taronja). Fes servir l'enllaç addicional per a veure més informació de cada assignatura i busca en el bloc cada assignatura, hi trobaràs tot el que necessites per escollir de manera més encertada.

      Enhorabona pel fill i ja comentaràs si t'acabes apuntant i quines assignatures fas.

      Salutacions!!

      Elimina
  2. Moltes gràcies Jordi, l'esquema és de molta utilitat. Faré una bona repassada a tots enllaços de les assignatures i ja t'explicaré quines escolleixo.
    Jo acabo de fer l'accés a la Universitat per majors de 25 anys, amb Mates i Física.
    Penso que Fonaments sería una ja que em donarà una base per poder entendre millor, però com a segona no ho tinc clar, perquè tampoc vull agafar-ne ues de potents "teòriques" i anar de cul.... Què et sembla video per compaginar les dues?

    Jo treballo per les tardes, tot i que clar, els matins no seràn 100x100 per estudiar ja que el petit no crec que em deixi...jeje crec que mi haure de ficar més per les nits.

    Moltes gràcies Jordi!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ningú millor que tu et podrà recomanar una o una altra assignatura. Tot depèn dels teus coneixements previs i de l'eficient que siguis en aplicar-los.

      A part, aconsello cursar Fonaments una de les primeres, ja que no és fàcil, però aporta una gran visió del que s'estudiarà en el grau. Vídeo, vaig tenir un consultor que ho va fer de pena i els apunts tenien errors i mancances, per mi va ser fàcil, però perquè ja en sabia una mica.

      Com et dic, mira't bé la informació de cada assignatura i escull la que millor et convingui. També convé trobar aquell moment del dia en el que rendim més per evitar malgastar hores i hores. Tu ho sabràs bé amb un bebè de només 2 mesos :-)

      Bona sort Oriol!

      Elimina