dimecres, 9 de maig del 2012

[Creativitat i estètica] PAC 3: Telèfons mòbils


La tercera (i última) PAC de l'assignatura consisteix en realitzar un inventari visual d'un tema, el qual ha de representar en si una pràctica d'investigació visual i al mateix temps convertir-se en una plasmació de la nostra mirada personal, com una font de futura inspiració.

S'ha d'escollir un tema sobre el qual investigar i recopilar un mínim de 50 imatges i un màxim de 100. El tema pot ser pràcticament qualsevol cosa però preferiblement d'un àmbit relacionat amb la cultura digital que pugui recollir en si tot un recull visual d'imatges, ja siguin de fotos, objectes, dissenys, dibuixos, il·lustracions, animacions, etc.

No obstant això, no es tracta de fer una simple selecció sinó de buscar imatges realment interessants, d'impacte i amb un fort component estètic, simbòlic o conceptual que permeti armar amb el conjunt tot un "imaginari" sobre el tema.

Es pot escollir qualsevol tema sempre que permeti posar de manifest la seva "estetització" i, en especial, aquells que tinguin una certa relació amb els temes i manifestacions de la cultura digital actual, com tots aquells que apareixen en el tercer mòdul dels materials: "Manifestacions des de la cultura digital contemporània".

El tema que he escollit són els telèfons mòbils, els quals permeten posar de manifest la seva "estetització" i estan molt relacionats amb la cultura digital actual.

Qualificació: "A"
Per accedir a la PAC fer clic a "Més informació".



Imatge superior: www.gsmarena.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada