dimecres, 11 d’abril de 2012

[Creativitat i estètica] PAC 2: Estètica, art i llenguatge: anàlisi d'una exposició d'art contemporani i disseny d'un fons de pantalla


En aquesta segona PAC relacionada amb la segona unitat dedicada al pensament estètic s'apliquen els coneixements adquirits sobre estètica en l'anàlisi i comentari d'una exposició d'art contemporani i es realitza, també, una petita pràctica de disseny.

L'objectiu de la primera part és entrenar la mirada per fer-nos gaudir de l'art a partir dels conceptes estudiats, ja que aquests ens poden donar noves claus d'interpretació visual i estètica. La segona part consisteix en aplicar l'estètica d'un moviment artístic de la segona meitat del segle XX o XXI al logotip de la UOC i té una finalitat pràctica i més creativa.

Per a la primera part he escollit una obra de l'exposició Mòbil-U que s'està exposant aquests dies a l'Arts Santa Mònica i per a la segona he escollit el moviment del grafit, que va tenir el seu apogeu al voltant dels anys 80 del segle passat.

Qualificació: "A"

Per accedir a la PAC, fer clic a "Més informació".Font de la imatge superior | http://www.flickr.com/photos/jordi_llonch/6921073754/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada