dimarts, 26 de juliol del 2011

Aplicació per Android "Travel Cards"

Fa uns dies vaig comentar que aquest any a la Campus Party vaig presentar una aplicació mòbil i avui la comparteixo aquí per a tothom que la vulgui descarregar. L'aplicació no està a Google Play encara, així que els que us la baixeu d'aquí la tindreu en primícia. Actualització: Ja he pujat l'aplicació a la botiga d'aplicacions de Google i es pot descarregar de franc.

L'objectiu de l'aplicació és permetre la comunicació entre dues o més persones sense necessitat d'utilitzar paraules.

L'any passat vaig viatjar al Japó amb un amic, on difícilment podíem comunicar-nos amb els oriunds en anglès, ja que poca gent el parla i els que el parlan, no ho fan gaire bé. Un dia va fer molta calor i volíem anar a la platja o a la piscina, així que vam preguntar a recepció de l'hotel si hi havia alguna platja o piscina a prop. El problema és que no ens entenien i nosaltres no els enteníem a ells, així que va ser en aquell moment quan vam començar a pensar en l'aplicació que avui presento aquí. Finalment ni vam anar a la platja ni a la piscina.


Mitjançant l'aplicació "Travel Cards" qualsevol persona que vagi de vacances a qualsevol lloc podrà comunicar-se amb els oriünds sense haver de preocupar-se en si parlen el seu idioma.

Totes les imatges utilitzades en l'aplicació són de domini públic o tenen llicència Creative Commons que em permet fer-les servir. He utilitzat imatges de les webs: thenounproject.com i all-silhouettes.com.

2 comentaris:

  1. Hola Jordi, em dic Xavi i també sóc estudiant del Grau Multimèdia a la UOC.

    Molt interessant aquesta aplicació (la provarem!) i tot el bloc en general, et felicito.

    Salutacions!

    ResponElimina