dissabte, 16 de març del 2013

[Mitjans interactius] PAC 1: L'avantsala dels mitjans interactius: el context

La primera PAC de Mitjans interactius té l'objectiu de posar-nos en context. Serveix per a conèixer les característiques històriques, econòmiques i socials que han portat a la formació del sistema tecnològic actual, alhora que adquirir una visió humanística en paral·lel al coneixement tecnològic, sense oblidar reflexionar sobre l'existència d'un entorn propiciat per les innovacions tecnològiques.

L'objectiu d'aquesta PAC és aprofundir en els conceptes més importants de la transició cap a la societat de la informació. Construir un article fonamentat en conceptes i relacionar-los entre si, per a comprendre i analitzar el context previ a l'aparició dels mitjans digitals. Alhora es treballa la relació que existeix entre un fet històric important i el seu context històric i social. Conceptualitzar, per a problematitzar per a poder argumentar.

L'enunciat consisteix en escollir dos conceptes d'una llista proposada i plantejar una reflexió sobre la seva importància i significació per al naixement dels mitjans de comunicació de massa i la consolidació de la societat de la informació. Els conceptes que he escollit són globalització i societat de la informació.

"Qualificació: B"

Per accedir a la PAC completa fes clic a "Més informació".

Imatge superior de Thibault Geffroy (CC BY 3.0).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada