dimarts, 5 de març del 2013

Novetat: Aconsegueix totes les PACs i pràctiques de cada assignatura enquadernades en format llibre

Avui presento una novetat al bloc que porto rumiant des de fa temps, així que espero que sigui rebuda amb la mateixa il·lusió que em fa presentar-la. Es tracta de la possibilitat d'adquirir totes les activitats (PACs i pràctiques) de cada assignatura que ja he cursat en un sol document enquadernat en forma de llibre, per a una millor lectura i revisió.

Vull deixar clar que no es tracta d'un negoci de revenda de PACs ni res per l'estil i el blog seguirà operant com ho ha fet sempre, GRATIS. Totes les activitats seguiran disponibles de manera completament gratuïta (com ho han estat fins ara a través d'Scribd) i seguiré publicant les noves PACs i pràctiques de la mateixa manera.

Així doncs, fent referència a la consigna hacktivista estrella de la pel·lícula Conspiración en la red (Antitrust, 2001) lligada per complet al moviment del programari lliure i l'antiglobalització, "el coneixement humà pertany al món", opino que els recursos educatius no només s'han d'alliberar sinó que s'han d'oferir de manera gratuïta a tothom si volem millorar la societat en què vivim (per això vaig començar aquest bloc, en part, i per això seguirà operant de la mateixa manera). Tot i així, crec que és moment d'oferir una alternativa per a aquells que preferiu tenir els materials en paper sempre i quan sigui a un preu raonable i just.

El contingut que s'inclourà en les edicions en paper serà exactament el mateix que hi ha al bloc, així que si no voleu tenir tot el recull d'activitats organitzat i enquadernat en un llibre, sempre podeu accedir al bloc i/o imprimir-ho amb la vostra impressora o a qualsevol copisteria. De tota manera haig d'afegir que el preu total d'un llibre (amb tapes a tot color, enquadernació de tapa tova encolada i interior en blanc i negre d'alta qualitat) és de només 6 - 7 cèntims d'euro per pàgina, més baix que el que costaria a qualsevol copisteria si s'inclogués l'enquadernació.

Aquests preus tan baixos s'aconsegueixen gràcies a la plataforma de publicació que he escollit: Lulu.com, que ja he fet servir amb anterioritat per a imprimir alguns llibres i treballs i que, segons la meva experiència, ofereix una relació qualitat-preu imbatible.

A partir d'avui ja està disponible el recull d'activitats de Fonaments i evolució de la multimèdia accessible a través d'un enllaç a la part superior dreta del bloc, per només 4,99 € i periòdicament aniré publicant la resta d'assignatures que ja he superat. Espero les vostres opinions i crítiques tan positives com negatives.


Primer llibre a Lulu.com: Fonaments i evolució de la multimèdia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada