dimecres, 21 d’agost del 2013

[Com abordar l'assignatura] Imatge i llenguatge visual



Imatge i llenguatge visual és l'assignatura que continua el que s'ha après a Disseny gràfic i, de la mateixa manera que aquesta, té un material molt extens (més de 500 pàgines), però molt interessant i útil.

Els materials disposen de cinc mòduls redactats de manera molt entenedora que poden ser estudiats de manera independent, però que plegats aporten tot el necessari per a dur a terme projectes gràfics complets i professionals. S'estudia la comunicació visual, les tipografies, la infografia, el color i els seus efectes a la cultura i també la identitat gràfica.

Respecte a la feina de l'estudiant que segueixi l'avaluació continuada, aquest haurà de dur a terme 3 PACs i una pràctica que segueixen un patró acumulatiu, així que es pot dir que la primera PAC és més fàcil que l'última i la pràctica comprèn tot l'aplicat a les PACs.

Recomanacions:

  • Com he comentat, els materials són molt extensos, així que si es vol treure un bon partit de l'assignatura és imperatiu llegir i rellegir cada mòdul tan aviat com sigui possible.
  • A part de dedicar molt de temps en els mòduls teòrics, dedicar encara més temps a fer cada PAC, ja que no serveix de res saber la teoria de memòria si després no se sap aplicar adequadament.
  • Ampliar el coneixement analitzant i estudiant el treball de professionals i amateurs a www.domestika.org, una plataforma en línia d'intercanvi d'idees creatives.
  • En cas de voler tenir un llibre amb les meves PACs i pràctica, adquirir el meu llibre-recull d'Imatge i llenguatge visual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada