divendres, 26 d’abril del 2013

[Integració digital de continguts] Hello World! Processing


Aquest curs hem començat a utilitzar el llenguatge de programació "Processing" a l'assignatura d'Integració digital de continguts, un llenguatge obert pensat per a la creació artística i experimentació audiovisual.

Per això us recomano el documental "Hello World! Processing", un documental sobre la programació creativa que explora el rol que idees com el processat, l'experimentació i els algoritmes aporten a l'àmbit creatiu per part d'artistes, dissenyadors i entusiastes del codi.

Aquest és el primer episodi d'una sèrie de documentals sobre programació: Processing, Open Frameworks i Pure data, llenguatges de programació que han vist incrementat el seu ús en el treball d'artistes, dissenyadors i creadors arreu del món.

Web dels creadors: http://hello-world.cc/

2 comentaris:

  1. Precisament estic començant a aprendre aquest llenguatge de programació de la mà del meu amic Abe Pazos i la seva pàgina: http://funprogramming.org/

    Molt recomanable!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ja en som dos Pere! Gràcies per la web, li he donat un cop d'ull i la forma d'explicar-se del teu amic és molt fàcil d'entendre.

      Elimina