dimarts, 21 d’agost del 2012

[Narrativa interactiva] Com abordar l'assignatura

Aquesta setmana li toca el torn a l'assignatura Narrativa interactiva, una de les que més m'han agradat durant aquests dos anys que porto estudiant el grau en Multimèdia.

Quan veus els materials de l'assignatura impresos en paper per primer és normal espantar-se, ja que és una de les assignatures amb més càrrega lectiva del grau, tot i ser una assignatura de 6 crèdits, igual que la resta. Els apunts són més de 450 pàgines de contingut intens i cada pàgina resulta més apassionant que l'anterior.

Per això, és molt important seguir el ritme que marca cada guia d'estudi i no deixar-ho tot pel final. En el meu cas vaig realitzar 5 PACs i una pràctica. Alguna PAC es fa en equip, així que és molt important escollir companys que segueixin un mateix ritme que el nostre i ser constant amb la feina en equip.

En aquesta assignatura s'aprèn amb molt de detall com escriure guions per a mitjans tradicionals, com ara el cinema, la televisió i la ràdio; per a acabar amb mitjans més nous, com ara l'animació, el web, el contingut per a mòbils o els videojocs.

Sempre que sigui possible s'ha d'ampliar el coneixement que es pugui trobar als materials de l'assignatura, ja que els nous mitjans estan en constant evolució i cada dia apareixen noves formes d'expressar-se en el món digital en el que vivim.

Recomanacions:
  • Llegir amb molta atenció i prenent notes, si fa falta, els materials docents. Són uns dels millors que he trobat en aquests dos anys.
  • Ampliar coneixements a través de material complementari que es pugui trobar a Internet, televisió, i exposicions a museus.
  • Ser constant i seguir les guies d'estudi que es proporcionen amb el començament de cada unitat.
Podria seguir parlant àmpliament d'aquesta assignatura, però no vull escriure un article massa llarg, així que si teniu preguntes que s'hagin quedat sense respondre, deixeu-les als comentaris i les respondré el més aviat possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada