dissabte, 2 de juny del 2012

Enquesta: Consideres necessari anar a classes particulars per a poder aprovar algunes assignatures?

A causa de la dificultat d'algunes assignatures i després de veure les experiències d'alguns companys, durant els últims dies he estat preguntant si considereu necessari anar a classes particulars per a poder aprovar algunes assignatures del grau multimèdia de la UOC. Aquest cop han participat 35 persones i com es pot veure, més de la meitat dels enquestats ho considereu necessari, cosa que em preocupa força, ja que la UOC hauria de proporcionar prou recursos perquè els alumnes siguin capaços d'aprovar per si mateixos.

No cal oblidar que es tracta d'estudis universitaris i s'entén que no n'hi ha prou amb els apunts que es proporcionen, sinó que s'ha de buscar material complementari mitjançant la bibliografia recomanada i altra informació a biblioteques o Internet, tot i així, considero els resultats d'aquesta enquesta força importants i per això la següent enquesta està molt relacionada amb aquests.

La següent pregunta que proposo és si algun cop heu anat a classes particulars per a poder fer front amb les entregues del grau.

Gràcies a totes i tots per la vostra participació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada