divendres, 30 de desembre del 2011

[Iniciativa emprenedora] PAC 5: Iniciativa emprenedora


La prova d'avaluació continuada número 5 tracta de recollir una visió global de l'assignatura i vol ser una síntesi de tots els elements que caracteritzen la iniciativa emprenedora. En aquest sentit, l'objectiu de l'assignatura és fomentar l'esperit emprenedor i acompanyar els passos de la persona emprenedora des que la idea neix fins que es fa realitat en la creació d'una entitat capaç de crear ocupació i riquesa al país.

En aquesta prova d'avaluació contínua s'han de demostrar uns coneixements teòrics, que acompanyats de les diferents activitats, posin de manifest la suficiència en l'aprenentatge dels continguts de l'assignatura, des del primer mòdul fins al sisè, "Factors d'èxit i de fracàs dels nous projectes empresarials".

El desenvolupament de la PAC 5 consta d'una part de preguntes teòriques relacionades en general amb l'emprenedoria, en les quals s'aprofundeix en alguns conceptes del temari de l'assignatura i es relaciona entre elles el que s'ha estudiat separadament en els mòduls de l'assignatura.

Aquesta també disposa d'una part pràctica, composada per una sèrie de preguntes sobre conceptes bàsics de l'emprenedoria a partir d'un cas pràctic, en particular, l'anàlisi de l'empresa eyeOS i del seu fundador, el jove emprenedor Pau Garcia Milà.

Qualificació: "B"

Per a accedir a la PAC completa, fer clic a "Més informació".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada