dijous, 30 de juny del 2011

[Programació] Solucions exàmens finals

Fa poc el meu consultor ens ha compartit les solucions dels exàmens d'aquesta assignatura, els exàmens finals de la qual van tenir una mica de polèmica degut a un error que va trobar un alumne.

Us els podeu baixar i jutjar per vosaltres mateixos fent clic aquí.

7 comentaris:

  1. Bones, estic decidint si apuntar-me o no a la UOC a cursar Multimedia. Gracies aquest blog m'estic decidint a que si. Públiques molt de contigut del que es farà i això dona moltissima informació. M'ha encantat i m'agrdaria que aquest blog no "morís" ja que casi segur acabaré entrant a la UOC. Moltes Gràcies.

    ResponElimina
  2. Gràcies!! Segurament durant l'estiu estarà una mica abandonat, però tan aviat comenci el nou curs, seguiré publicant al mateix ritme que ho he estat fent durant l'últim quadrimestre.

    ResponElimina
  3. Hola, podries pujar-lo de nou a un altre servidor? Ja que megaupload ha mort.... Gracies company!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Alex, prefereixo no pujar-ho a cap altre servidor de moment, ja que "gràcies" a les lleis Sinde-Wert, SOPA i altres ara mateix els serveis d'allotjament a Internet estan una mica a la corda fluixa (http://www.bitscatalans.com/2012/01/25/situacio-actual-i-futur-incert-dels-serveis-demmagatzematge-al-nuvol/).

      Si vols t'ho puc enviar per correu electrònic.

      Elimina
  4. ¿Hi ha una altenativa a la UOC per fer Multimèdia a distància encara que sigui a una universitat estrangera? Els apunts de programació i programació web estan molt malament fets i són molts diners.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Doncs que jo sàpiga també la fan a la UPC (http://www.upc.edu/grau/fitxa_grau.php?id_estudi=224&lang=cata). Per a més informació et recomano aquesta guia que he trobat molt útil: http://www.distritodruidas.com/2011/02/guia-de-estudios-audiovisuales-en.html

      Elimina
  5. Moltes gràcies Jordi per la resposta i pel teu treball al bloc.

    ResponElimina