divendres, 18 de març del 2011

[Programació] Solució PAC 1

Després de suar de valent amb la PAC 1, per fi ha arribat el dia de mostrar la solució. En aquest missatge adjunto un arxiu rar (emès per la UOC) que conté un pdf amb les respostes i el fitxer php que equival a l'exercici 10. Tot i que no ho he fet tot bé, estic content d'haver entès la majoria de les coses i d'haver descobert un error a l'exercici 1 iv, el qual ha quedat anul·lat gràcies a la meva aportació al fòrum de l'assignatura. Cal dir que aquesta primera PAC ha estat molt complicada, entre d'altres coses, per la manca de coneixement de la què disposàvem uns quants i de la poca profunditat dels apunts sobre la matèria. Estic molt agraït a Caronte (de cauoc.com) que em va guiar durant el desenvolupament de la PAC i, com no, al Joan, que em va fer, alhora, de guia de l'assignatura i espiritual. Gràcies!

I a vosaltres, com us ha anat?

Enllaç solució PAC 1: http://sdrv.ms/K8JpEi

6 comentaris:

  1. Perdona, els links aquests no van be.. que et sabria greu repujarlo? Aquest semestre començaré a fer programaciò i no em vindria malament una ullada a les pacs que ja s'han fet ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola de nou Alex,

      Com et comento en l'altra entrada, dóna'm el teu correu electrònic i t'ho enviaré.

      Elimina
  2. Hola Jordi, jo també estic interessat en la Pac, ja que un cop he llegit els mòduls he vist que els apunts són insuficients. Per cert, he descobert el blog fa res i és impressionant el treball que has fet! Moltes gràcies per totes les orientacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Karlos, mantinc viu aquest bloc gràcies a la meva passió per la multimèdia i la idea que "el coneixement humà pertany al món", però sobretot pels vostres missatges d'agraiment. Sense lectors com tu, aquest bloc no serviria de res.

      Dit això, envia'm el teu correu electrònic i també t'ho enviaré.

      Elimina
  3. Veig que som un quants desesperats amb aquesta assignatura de la UOC. He conseguit fer amb molt d'esfroç i amb ajuda fins lexercici 4, i tot així, no les tinc totes. Et faria res enviarme a mi també les solucions del PAC 1 de l'any passat? :)

    et passo el meu email: lachicadebay@gmail.com

    moltes gracies :D

    ResponElimina