dijous, 26 de juny del 2014

[Treball de final de grau] Lliurament final: Disseny i desenvolupament del producte mínim viable (PMV) d'una plataforma de consum col·laboratiu orientada al reforç a l'educació reglada

Després de molts mesos d'esforç i treball continu, ha arribat el dia de presentar l'esperadíssim Treball final de grau, un projecte amb el que porto treballant més de tres anys i que no hagués esdevingut una realitat sense el recolzament de vosaltres, els meus lectors. Us haig d'agrair que dia rere dia entreu al blog i opineu sobre tot el que hi publico.

Com comento al treball, el TFG és fruit d'una experiència personal, però que ha resultat ser validada per centenars d'altres estudiants que us heu trobat en la mateixa situació. Els lectors més veterans recordareu que fa temps vaig dur a terme una sèrie d'enquestes. En aquell moment no vaig poder dir quin era l'objectiu d'aquestes, però ara ja es pot fer públic. El meu propòsit era recopilar informació rellevant per a desenvolupar aquest TFG sense influir en les respostes. Moltes gràcies a tots els que hi vau participar de manera voluntària!

Em plau presentar-vos Sharing Academy: un mercat de classes particulars que connecta estudiants que necessiten reforç amb professors particulars adequats. Els estudiants que han superat satisfactòriament una assignatura poden esdevenir professors particulars d'aquells que encara l'estan cursant.

A continuació podeu veure la presentació audiovisual. És un vídeo de 12 minuts on explico la motivació del projecte, el seu desenvolupament, les decisions preses, les conclusions i, per acabar, faig una demostració de la plataforma.



Qualificació: A (9)

Com és costum, també podeu accedir a la memòria escrita, fent clic a "Més informació".




Aquest treball no hagués estat possible sense l'ajuda de: Joan Lozano Jardí, Oriac Llonch Esteve, Incubio, Universitat Oberta de Catalunya.

Pàgina oficial: www.sharingacademy.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada