diumenge, 20 de novembre del 2011

Nou projecte d'Oriac Llonch: Andoni on fire


Aquesta última setmana he estat molt ocupat entre la feina, la universitat i els meus projectes personals, però ja torno a escriure. I és precisament d'un nou projecte en el que col·laboro amb el meu germà del que escric avui.

Recentment vaig adquirir una càmera rèflex digital Canon EOS 600D, la qual té molt bones prestacions de gravació de vídeo. Al mateix temps, mon germà estava pre-produïnt un programa de càmera oculta pel qual necessitava un càmera. Així que en els meus dies de vacances m'he dedicat a anar gravant amunt i avall el que l'Oriac ha anat necessitant.

També l'he assessorat en temes de drets d'autor i llicències, aspecte molt recurrent en el grau en multimèdia, ja que s'ha analitzat en vàries assignatures. Així doncs, el programa "Andoni on fire", que és com es titula, compta amb tots els drets d'emissió d'imatge i so, i està llicenciat amb una llicència Creative Commons CC-BY, que permet reutilitzar i mesclar els vídeos.

"Andoni on fire" és un programa de càmera oculta d'uns 4-6 minuts de durada que s'emet setmanalment els divendres. A més, a mitja setmana es publica un teaser del capítol següent, en el qual es mostra una petita seqüència del que es veurà en el següent episodi.

Ja hi ha dos capítols penjats i està tenint molt d'èxit. Espero que us agradi i si teniu suggerències o idees per a propers vídeos no dubteu en escriure-les com a comentaris als mateixos vídeos o al seu canal de Youtube. A continuació podeu veure el primer capítol.



Canal Youtube | Andoni on fire
Twitter | @andonionfire
Facebook | Andoni on fire

Imatge Youtube | Wikipedia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada