diumenge, 21 d’abril del 2013

[Mitjans interactius] PAC 3: Tendències digitals i projectes multimèdia

L'objectiu d'aquesta activitat és concretar i documentar la idea del projecte final de l'assignatura (plantejat a la segona part de la PAC 2). Caldrà ubicar el projecte en una de les grans temàtiques de la cultura digital actual, i realitzar el procés de documentació necessari per a fonamentar el projecte i dotar-lo de la perspectiva suficient per a conèixer l'àmbit d'acció en el que volem treballar.

Al blog de l'assignatura s'ofereixen diferents recursos ordenats per categories, que defineixen alguns dels grans eixos de la cultura digital i ofereixen diferents opcions per a contextualitzar el projecte. No obstant hi ha altres enfocaments possibles i altres àrees concretes en les que podem ubicar el projecte, les categories del bloc són només orientatives i una bona porta d'entrada a alguns recursos interessants per a dur a terme la documentació.

Per a realitzar aquest procés s'han d'escollir un mínim de 4 articles o recursos, poden ser del bloc de l'assignatura, o de la Xarxa, però com a mínim n'hem d'usar dos dels què ofereix el bloc. Cal definir la idea del prototip de forma concreta, reprenent la segona part de la PAC 2, i preparar un petit dossier amb les idees extretes dels diferents articles llegits i la seva relació amb el projecte escollit.

A més, caldrà presentar una petita reflexió final explicant com ha canviat el nostre punt de vista després del procés de documentació, si s'escau, i com això ajuda a determinar el projecte escollit.

"Qualificació: B"

Fes clic a "Més informació" per accedir a la PAC.

Imatge superior d'Stefan Bumbeck (CC BY 3.0)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada