dimarts, 15 de març del 2011

Campus Party, la meca de l'intercanvi de coneixement


Últimament escric bastant sobre cultura, creativitat, drets d'autor o intercanvi de coneixement. Per això he cregut adient parlar sobre la Campus Party. Segurament alguns haureu sentit a parlar d'ella com una gran reunió de gent que va a descarregar-se contingut il·legal a gran velocitat. Doncs aquest no és l'objectiu! Segons la seva web:
Campus Party está reconocida como el mayor evento de tecnología, creatividad, ocio y cultura digital en red del mundo.  Un encuentro anual realizado desde 1997 que reúne durante siete días a miles de participantes con sus computadores procedentes de toda España y de otras naciones, con el fin de compartir inquietudes, intercambiar experiencias y realizar todo tipo de actividades relacionadas con el ordenador, las comunicaciones y las nuevas tecnologías.
Hi vaig anar al 2007 i em va encantar, és un lloc on anar a compartir coneixement i exposar els teus punts de vista de la societat de la informació i com aquesta afecta al desenvolupament de les nostres vides. Aquest any se celebra a mitjans de juliol (de l'11 al 17 a la ciutat de les arts i les ciències de València) i tinc la sort de poder tornar-hi a anar, així que espero passar-m'ho tan bé com l'altre vegada.

Si us interessa, la Campus es divideix en vàries àrees que inclouen activitats, tallers, debats i competicions sobre:

  • Ciència: astronomia i espai, campusbot, modding i hardware
  • Creativitat: disseny, fotografia i vídeo, música, social media
  • Innovació: desenvolupament de software, seguretat i xarxes, software lliure
  • Oci: jocs, simulació
  • Activitats especials: campus debat, campuseros inventen, campus verd, educaparty, iniciador, eats&twits
Podeu trobar molta més informació a la seva web: campus-party.es. I si esteu interessats en assistir, disposeu de descomptes per aturats i estudiants (entre d'altres ofertes). Però afanyeu-vos que les entrades s'estan esgotant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada