dissabte, 1 de febrer del 2014

[Composició digital] Prova de síntesi 2013/2014 1r quadrimestre

La prova de síntesi de Composició digital ha tingut una durada d'una hora i ha constat de 4 preguntes, amb un valor de 2,5 punts cadascuna d'elles:

  1. Explica breument quin clip vas escollir per a la realització de la PAC 2. Et vam demanar que utilitzessis After Effects per a fer la presentació. Creus que seria una presentació apta per a dispositius mòbils? A part d'aquesta possibilitat de creació de presentacions, quines altres utilitats creus que té la composició digital?

  2. Imagina que treballes en una revista digital, la temàtica de la qual és el món del disseny i la multimèdia. T'encarreguen un article on has de parlar de Kyle Cooper. Redacta aquest article. (Paraules clau que pots utilitzar: Crèdits, cinema, motion graphics, il·lustració...).

  3. Aquesta imatge (en la que veiem un fotograma d'un clip en moviment) mostra un projecte d'After Effects. Explica com simularies que el protagonista es troba en un plató virtual de TV.
    Pots observar que té aplicat un rastrejador de moviment a la mà esquerra. Explica com ho faries per col·locar un objecte a aquesta mà, per exemple un micròfon, i que seguís el moviment d'aquesta.



  4. En tota proposta de projecte de disseny audiovisual s'utilitzen signes visuals i recursos expressius. En el cas del projecte de composició digital que heu desenvolupat en la Pràctica final de l'assignatura, quins tipus de signes visuals i recursos expressius has utilitzat i perquè?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada