dimarts, 27 d’agost del 2013

[Com abordar l'assignatura] Matemàtiques per a multimèdia II

Una setmana més, continuem amb l'anàlisi d'assignatures del grau multimèdia de la UOC, avui li toca el torn a Matemàtiques per a multimèdia II, una assignatura que, com el seu nom indica, és la continuació de Matemàtiques per a multimèdia I.

A diferència de la seva predecessora, aquesta assignatura conté material inèdit que no s'ha estudiat als canals habituals (ESO, Batxillerat, BUP, COU...). En ella s'aborden temes tan interessants com el xifratge i la compressió de tot tipus de dades i també es fa una ullada a l'estadística.

No és una assignatura complicada, però requereix dedicació per a entendre les bases de la compressió de dades, quelcom que s'utilitzarà en assignatures posteriors del grau i que és fonamental per a la transmissió de dades, així com el xifratge, quelcom fonamental per a la protecció de les dades transmeses.

El funcionament de l'assignatura en la seva variant d'avaluació continuada inclou la realització de tres exercicis curts per a familiaritzar-se amb els continguts, dues PACs i una pràctica final que es porta a terme amb un altre company/a i que consisteix en dur a terme una conversa xifrada a través d'un canal no segur.

Recomanacions:

  • Seguir els materials didàctics, estan molt ben estructurats i s'expliquen de manera molt clara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada