dilluns, 12 d’agost del 2013

[Com abordar l'assignatura] Competència comunicativa per a professionals de les TIC

L'assignatura Competència comunicativa per a professionals de les TIC és una altra assignatura que a simple vista poc té a veure amb la Multimèdia, tot i que resulta molt útil en un ambient universitari a distància.

L'objectiu fonamental de l'assignatura és proporcionar les eines necessàries a l'estudiant perquè aquest sigui capaç d'escriure textos en català que mantinguin la coherència, la cohesió i l'adequació. Per a fer-ho es treballen cinc mòduls que guiaran l'estudiant durant el procés de creació dels textos i es porten a terme tres PACs i una pràctica.

El nivell és força elevat i requereix moltes hores de dedicació, sobretot a aquells que no estan acostumats a llegir i escriure en català amb un nivell de correcció alt. De totes formes, considero que és una assignatura bàsica i molt útil en uns estudis universitaris a distància, on el 99% de les comunicacions es porta a terme de forma escrita.

Recomanacions:
En cas de no dominar el català és possible cursar l'assignatura en castellà a l'ateneu i convalidar-la al grau posteriorment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada