dilluns, 5 d’agost del 2013

[Administració i gestió d'organitzacions] Com abordar l'assignatura

Aquest estiu continuo amb la sèrie d'articles setmanals "Com abordar l'assignatura", on analitzo les assignatures que ja he cursat i dono recomanacions útils per a aquells que encara no les heu fet. Avui comencem amb "Administració i gestió d'organitzacions".

Aquesta assignatura no té res a veure amb la multimèdia, es tracta d'una assignatura típica d'econòmiques i empresarials, però això no vol dir que no sigui útil. El grau multimèdia de la UOC pretén formar professionals pluridisciplinaris que siguin capaços de, no només treballar en l'àmbit de la multimèdia, sinó també esdevenir caps de projecte, líders d'equip i directors de les seves empreses; per això aquesta assignatura serà molt útil per tots aquells que estigueu interessats en muntar una empresa pròpia o en saber com funcionen les organitzacions des del seu interior.

El material és molt complet i dens, així com completament nou, ja que no està relacionat amb res que s'hagi estudiat al grau fins el moment, la qual cosa fa que l'estudiant hagi de dedicar-hi més temps que a la resta d'assignatures.

Durant el curs es porten a terme 4 PACs, que es van resolent amb el coneixement que es va adquirint al llarg dels mòduls teòrics. A més, es tracta d'una assignatura acumulativa, així que cada PAC inclou el fet a la PAC anterior i afegeix el contingut après al nou mòdul.

Recomanacions:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada