dilluns, 15 d’abril del 2013

VI Festival Internacional de Vídeo Art de Barcelona 2013




Molt aviat se celebrarà a Barcelona el sisè Festival Internacional de Vídeo Art 2013, un festival on s'hi projectaran tot tipus de vídeos relacionats amb el vídeo art i en el que hi participo amb el vídeo superior. Però, què és el vídeo art? Segons els propis organitzadors d'aquest festival:
El vídeo art va néixer a la dècada dels seixanta del segle passat de la mà de Nam Jum Park i Wolf Vostell com instal·lacions que incorporaven imatges de vídeo o senyals de TV. Des de llavors s'ha produït una evolució que ha anat apropant el vídeo art al clip musical i al curt cinematogràfic, a més d'emprar tècniques de vídeo vigilància, recursos mèdics, vídeo jocs, mòbils i -properament- el GPS o el vídeo porter. En una paraula, ha polaritzat totes les vídeo imatges.
Aquest festival es durà a terme els dies 25, 26 i 27 d'abril a l'Arts Santa Mònica i a la Casa Elizalde, i comprendrà la projecció de tots els vídeos participants i actuacions en directe. Si us agrada el vídeo que presento, us agrairia que el votéssiu fent clic a "Me gusta" i recordeu que les votacions estan obertes fins el dia 24 d'abril, així que afanyeu-vos!

A continuació podeu veure el pòster del festival:


Pàgina web del festival: http://www.bang-festival.com/
Vídeo amb el que hi participo: http://www.bang-festival.com/videos/1932-thebromists-motion

2 comentaris:

  1. Jordi, és molt bó!Tu no deixes de fer coses? d'on treus el temps? :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies msk!

      A veure si més gent opina el mateix.

      La veritat és que a vegades no sé d'on trec el temps, jejeje.

      Elimina