divendres, 29 de març del 2013

[Metodologia i desenvolupament de projectes en xarxa] PAC 1: El brífing

En aquesta primera activitat hem elaborat un brífing a partir d'alguns dels requeriments plantejats per a un projecte de producció, d'un interactiu multimèdia que ens acompanyarà al llarg de l'assignatura. També ens hem plantejat quina difusió ha de tenir l'interactiu i quins recursos multimèdia hem d'usar per a satisfer els requeriments del client.

L'enunciat diu el següent:
Treballes a una empresa de producció multimèdia i t'han fet un encàrrec en relació amb un lloc web "Preparació de pastissos artesanals: venda i enviament a domicili" que la pastisseria especialista en nova rebosteria soSweet!, amb tres botigues a la teva ciutat, vol posar en marxa per a mostrar i vendre els seus productes, els quals no poden trobar-se en altres negocis perquè es tracta d'un producte perible. També es proposen realitzar tallers amb preus assequibles, ja que es tracta de productes nous i molt elaborats que necessiten mans expertes.
Amb aquesta informació i una llista d'objectius proposada pel client, la tasca a realitzar en aquesta PAC consisteix en assessorar els artesans pastissers rebosters per a completar aquesta informació, obtenint així un brífing complet del projecte i començar a definir com serà aquesta web.

"Qualificació: A"

Per accedir a la PAC completa fes clic a "Més informació".


Imatge superior propietat de The Noun Project (CC BY 3.0)

4 comentaris:

  1. Buen briefing Jordi, yo la verdad que lo realicé de 3 páginas únicamente, le dediqué poco tiempo... Aunque la PAC no me gustó nada, era tan ambigua, después de cursar AI e Inteficies hacer un briefing de este tipo resulta... poco profundo ¿no? jeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Javier :-)

      Si la comparas con AI o Diseño de interficies multimedia puede parecer poco profundo, a parte de tratarse de una asignatura de último curso, donde se supone que el nivel tendría que ser más alto. De todas formas, esta asignatura es la continuación de Trabajo en equipo en red y Gestión de proyectos, asignaturas que entraban poco en materia de diseño como AI o DIM.

      Creo que aún queda asignatura por delante y me parece bien empezar por un nivel bajo para, supongo, ir subiendo a medida que avanza la asignatura.

      ¡Saludos!

      Elimina
  2. Tienes razón Jordi, la verdad es que la estoy cursando junto a Gestión de Proyectos, es por eso, que no encontraba útil esta PS, aunque como dices: El nivel de la asignatura irá en aumento y entraremos en más detalles...

    Saludos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues mucha suerte con las dos, espero que no se te haga complicado hacer dos asignaturas tan parecidas al mismo tiempo.

      Elimina