diumenge, 10 de febrer del 2013

[Integració digital de continguts] Ajuda'ns a que s'ofereixi aquest semestre

Aquests dies està obert el termini de realització de la matrícula pel curs vinent i segons la meva planificació volia fer l'assignatura Integració digital de continguts, una assignatura obligatòria que ha estat bi-semestral fins l'anterior quadrimestre, però que des de secretaria ens informen que a partir d'ara només es podrà cursar cada dos semestres.

Aquesta assignatura és fonamental per a poder cursar Tractament i publicació d'àudio i Tractament i publicació de vídeo, i després d'aquest canvi en la planificació obliga als estudiants a endarrerir de dos a tres semestres la compleció del grau perquè aquestes altres tampoc són bi-semestrals.

Per a intentar evitar aquest canvi que hem patit a última hora ens hem organitzat entre un grup d'estudiants que volem que es respecti el document oficial que se'ns va proporcionar des de la UOC i que molts hem fet servir per a planificar les assignatures que volem cursar i hem escrit una carta oberta a la UOC que enviarem el dimecres dia 13. Tots aquells que estigueu interessats poseu-vos en contacte amb mi i afegiré el vostre nom a la petició.

La carta és la següent:

A l'atenció de la UOC, 
Fa tres semestres se'ns va proporcionar un document amb el desplegament d'assignatures disponibles fins el setembre de 2013, que molts alumnes hem utilitzat per a planificar-nos les assignatures que faríem els quadrimestres futurs. 
Segons aquest document, l'assignatura obligatòria "Integració digital de continguts" és bimestral i s'hauria d'oferir cada semestre, però aquest curs vinent s'ha decidit no oferir-la sense previ avís. 
No coneixem els motius de per què s'ha pres aquesta decisió amb una assignatura tant important com aquesta, ja que de la seva superació depèn que puguem cursar Tractament i publicació d'àudio i Tractament i publicació de vídeo. 
Com que som un grup prou elevat d'estudiants interessats en ella, us demanem que torni a estar disponible aquest semestre. 
PD: adjunto el document amb el desplegament d'assignatures esmentat.
Actualització: ho hem aconseguit, aquest semestre s'oferirà de manera excepcional l'assignatura. Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració!


Desplegament d'assignatures: http://sdrv.ms/TOCIwb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada