dimecres, 16 de gener del 2013

Lipdub We are never ever getting back together

Aquestes festes vaig desconnectar una mica de la UOC i de la feina per escriure el guió i participar en un petit lipdub que vam fer entre uns amics adaptant un tros de la cançó de Taylor Swift "We are never ever getting back together". La feina no va ser fàcil, ja que vam voler mantenir el mateix estil i estètica del videoclip original.

A diferència de Taylor Swift, nosaltres no disposàvem de decorat, així que vaig adaptar el guió per a ser rodat en una habitació d'una casa, però que simulés el decorat del clip original mantenint una certa coherència amb el contingut de la cançó. Igual que el videoclip, la nostra versió també ha estat gravada en pla seqüència, la qual cosa suposava que si es cometia un sol error, s'havia de tornar a gravar tot des del començament. Per sort nosaltres només vam haver de fer 4 intents per a aconseguir un resultat força òptim.

Recentment l'hem penjat a YouTube en un canal on pretenem penjar les nostres creacions artístiques, així que us recomano subscriure-us i passar-vos sovint per a veure nous projectes. Espero els vostres comentaris i si us animeu a participar en futurs vídeos feu-m'ho saber.

Canal YouTube: CooleggsTV

2 comentaris:

  1. Que xulo!! Us ha quedat molt bé, esperem impacients el següent! ;-)

    nuriaer

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Núria ;) S'accepten idees, propostes i també col·laboracions (ens falten noies, pilles la indirecta?)

      Elimina