dilluns, 31 de desembre del 2012

[Fotografia digital] PAC 4: El bodegó dels meus objectes



L'objectiu d'aquesta PAC és fer un bodegó amb aquells objectes de mida reduïda que ens representin a nosaltres mateixos. Tècnicament ens imposarà planificar llums i espai per crear volums i textures.

Amb aquesta activitat intentem buscar una relació personal amb els temes de les fotografies per a intentar aconseguir una més fàcil implicació i, alhora, un millor coneixement entre els estudiants de l'aula que no podem tenir tan fàcilment en un aula virtual.

De nou, aquesta PAC es divideix en dues tasques. A la primera hem de planificar i feu un bodegó amb objectes que considerem que poden ser representatius del que ens agrada o som. A la segona tenim dos reptes:

  • El primer és tècnic: trobar entre els diversos sistemes quin s'adapta millor al nostre cas (els contorns dels objectes i el contrast amb el seu fons són la clau). A internet trobarem moltes formes diverses de com fer-ho i a la guia de Photoshop, també.
  • El segon aspecte és clau: trobar un nou fons on el bodegó quedi ben integrat.

Hem de pensar en la segona part a l'hora de decidir el fons. Hi ha aquells fons fets amb una cartolina doblegada que elimina l'angle de la unió. N'hi ha des dels més professionals als que es poden fer a casa per “quatre duros”. En el meu cas em vaig decantar per un llençol blanc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada