divendres, 5 d’octubre del 2012

[Mercat i legislació] Free Culture Forum 2012 i els oXcars


Un any més se celebra a la capital catalana el Free Culture Forum (FCForum), un espai de reflexió que dona cabuda a tots els aspectes relacionats amb la cultura lliure i l'accés al coneixement; i la gran gala internacional i major esdeveniment de cultura lliure de tots els temps, els oXcars.

Com diu a la seva pàgina web, el FCForum és una trobada de tres dies per organitzar respostes a nivell internacional articulant un front unitari que reuneixi les diferents solucions, perquè juntes es complementin i així construir una rèplica comuna a les pressions que exerceixen els lobbies d’un sector de la indústria sobre els governs.

Aquest any hi participaran creadors, grups i projectes com ara: FRAC (Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz), l'escriptor Andreu Martín, els creadors del documental No-Res, l'actor Paco León, Megabox, 15MpaRato, Dan Bull, Adrián Paenza, la plataforma musical Taringa!, KopimismePablo Katchadjian, Horacio Potel, Maximiliano Gerscovich, Piracy act name generator o library.nu, entre d'altres.

Els oXcars tindran lloc el 25 d'octubre a la Sala Apolo a les 20:30 i els dies 26 i 27 es duran a terme xerrades, tallers i taules rodones a l'Arts Santa Mònica a partir de les 10:15 i fins les 21:00. Els oXcars tenen un preu d'entre 3 i 4 Euros depenent d'on compris les entrades i l'FCForum és GRATUÏT.

No m'ho perdré per res del món! Algú s'anima a venir?

Organitza: X.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada