dijous, 13 de setembre del 2012

[Travel Cards] Baralla traductora multilingüe per a viatgers

Avui és el dia en que el projecte en que he estat treballant tot l'estiu per fi veu la llum. Després de posar al mercat l'aplicació "Travel Cards" per a dispositius Android, vaig seguir treballant en la idea d'un traductor universal en format físic, per a aquelles persones que no volen dependre del mòbil quan van de vacances.

El resultat és la baralla de cartes "Travel Cards", una baralla de pòquer amb la que et podràs comunicar amb altres persones sense la necessitat d'utilitzar paraules. És extremadament útil si vas de vacances a qualsevol país i no parles el seu idioma, alhora que és una baralla de pòquer normal amb la que et podràs entretenir durant llargs viatges en avió, tren, barco...

El que avui veu la llum és la campanya de finançament col·lectiu (crowdfunding en anglès) que he publicat a goteo.org, una plataforma de finançament en massa i col·laboració distribuïda; per a aconseguir el capital necessari per a portar a la pràctica el projecte. Totes aquelles persones que col·laborin i donin suport a les "Travel Cards" aconseguiran preus molt més reduïts del cost real.

Us animo a contribuir al projecte i compartir-ho amb els vostres coneguts, amics i familiars mitjançant aquest enllaç: goteo.org/project/travel-cards.

A més, afegiré un widget al lateral dret del blog per a tenir sempre visible la campanya durant els 40 dies que dura aquesta.

2 comentaris:

  1. M'ha agradat, una idea molt original!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Recordeu que només es farà realitat si s'aconsegueix el finançament mínim durant els propers 39 dies. Feu les vostres aportacions, n'hi ha per a totes les butxaques ;-)

      Elimina