dimarts, 7 d’agost del 2012

[Disseny gràfic] Com abordar l'assignatura

Aquesta setmana analitzaré l'assignatura Disseny gràfic, continuant amb els articles que aquest estiu dedico a la sèrie "Com abordar l'assignatura", els quals pretenen servir de guia i aportar consells sobre les assignatures que ja he cursat i que molts us estareu plantejant de matricular-vos pel semestre vinent.

Entrant en matèria, haig de dir que Disseny gràfic és una assignatura densa. Densa perquè hi ha molt de contingut als materials i requereix molta dedicació per assimilar-ho tot i desenvolupar les activitats i la pràctica final.

En el meu cas vaig realitzar tres PACs i una pràctica final. Les PACs es completen mitjançant els coneixements apresos als apunts proporcionats per la UOC, alhora que es complementen amb altres llibres sobre drets d'autor de manera paral·lela, com ara Copyleft. Manual de uso. La pràctica final és un compendi de tot l'après i aplicat durant el curs. En acabar el curs vaig realitzar la prova de síntesi, la qual tenia sis preguntes i a la que podeu accedir en aquest article.

Durant el semestre en que la vaig cursar vaig crear i publicar molt de material extra al blog que és de molta utilitat per l'assignatura, així que si aneu bé de temps i porteu al dia els materials i les activitats us recomano que us mireu totes les entrades amb l'etiqueta "Disseny gràfic" del blog.

Recomanacions:
  • Llegir cada dia una mica dels materials i no deixar-ho tot pel final ja que hi ha molt de contingut.
  • Aprendre el tema de les llicències (drets d'autor, copyleft, copyright, creative commons, etc.) el més aviat possible. És un tema que es repeteix en cada activitat i surt a l'examen o prova de síntesi.
Això és tot per Disseny gràfic, la setmana que ve analitzaré i donaré consells d'una altra assignatura. Recordeu que podeu fer les vostres peticions als comentaris, en cas contrari, seguiré analitzant les assignatures que he completat per l'ordre en que les vaig cursar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada