divendres, 15 de juny del 2012

[Gestió de projectes] PAC 2: Tancament abrupte d'un projecte i el costat humà de la gestió de projectes

En la segona i última PAC, s'aborden els dos últims mòduls de l'assignatura: el tancament abrupte d'un projecte i el costat humà de la gestió de projectes. La PAC està dividida en dues parts i cadascuna fa referència a cada tema.

A la primera part s'ha de triar 3 causes terminació abrupta i explicar quan podrien ocórrer. S'ha de buscar un exemple per a cada causa que la representi justificant l'elecció. Després, s'han de relacionar aquestes causes amb les propostes d'I. Royer i definir els quatre passos que proposa per evitar el tancament abrupte del projecte per a cada exemple.

I a la segona, cal que, basant-se en l l'Organització, i per als rols principals del projecte (Sponsors, Caps de projecte, Membres de l'equip) s'analitzin:

  1. Quines són les habilitats interpersonals que necessiten per desenvolupar amb èxit el seu treball.
  2. Per a cadascun dels rols, quines han de ser les seves actuacions en el desenvolupament de la resta d'àrees: Gestió d'interessats, Gestió de l'equip, Comunicació. És a dir, el Cap de projecte ha d'actuar en la gestió d'interessats? Com? Repetir aquesta anàlisi per a cada combinació.
Qualificació: "B"

Per accedir a la PAC fes clic a "Més informació".


Font imatge superior: http://mikeclayton.files.wordpress.com/2011/03/image1.png

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada