dilluns, 26 de març del 2012

[Creatitivat i estètica] PAC 1: Creativitat: anàlisi de Borja Martínez (estudi LoSiento) i reflexió personal

A la primera unitat didàctica hem estudiat la creativitat des d'una aproximació històrica i analítica pel que fa als factors i aspectes que la desenvolupen i la potencien. D'altra banda també s'ha fet un recorregut per l'estudi de mètodes i tècniques per estimular i catalitzar la creativitat.

Aquesta activitat ens permetrà aprofundir en algunes claus d'èxit creatiu a partir de l'anàlisi de la trajectòria i dels projectes de tres dissenyadors que son una bona mostra de professionalitat creativa actual pels seus treballs de disseny gràfic, direcció d’art, il·lustració o disseny interactiu.

Per a aquesta activitat he escollit en Borja Martínez (de l'estudi LoSiento). La PAC es divideix en dues parts: a la primera s'ha d'analitzar de manera genèrica el seu treball i la seva trajectòria individual en el món creatiu i ha de servir per descobrir les claus creatives del seu treball. A la segona s'ha de fer una breu reflexió personal sobre les aptituds personals que intervenen en el propi procés creatiu analitzant els aspectes a potenciar i desenvolupar, així com detectar els factors que bloquegen la pròpia creativitat.

Qualificació: "A"

Per accedir a la PAC fer clic a "Més informació"



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada