dilluns, 23 de gener del 2012

[Programació web] Prova de síntesi 2011/2012 1r quadrimestre

La prova de síntesi de Programació web només tenia 4 preguntes amb un valor de 2,5 cada una, però l'última estava equivocada, així que els punts es reparteixen entre les primeres 3:
  1. Quins son els objectes predefinits a Javascript?
     
  2. Quin és l'ús de la propietat instanceOf a la programació?
     
  3. De quina forma vas plantejar l'expressió regular que eliminava caràcters no desitjats d'una cadena?
     
  4. Com vas solucionar l'efecte rebot sobre els límits de l'àrea de pantalla en l'exercici en què mostraves el desplaçament en línia recta d'un punt? (pregunta eliminada ja que es referia a una pràctica del curs anterior)

Font imatge | http://www.mmmeeja.com/gfx/blog/javascript.jpg

7 comentaris:

  1. Hola compañero,

    Me examino ahora en enero de PW y tengo una duda, ¿recuerdas si las preguntas teóricas de la PS eran las mismas que habían estado saliendo en las PACs?

    Un saludo y muchas gracias por el blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Buenas!

      En mi caso la mitad eran parecidas a las PECs y la otra mitad eran de cosas que aprendimos para la práctica. Mucha suerte con esta prueba de síntesis/examen, ya comentarás qué tal te ha ido.

      Saludos.

      Elimina
  2. Holaaaa!!
    Jo tinc la prova de sintesi el dia 26... la veritat que m'ha costat fer bastant les pac per això tinc una mica de por... alguna recomanació? ? Perquè m és impossible mirarme tot el temari de nou..
    Moltes gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!

      Aquesta va ser una assignatura molt complicada per mi, així que et recomano el mateix que vaig fer jo, revisa't totes les activitats que has fet a les pacs i a la pràctica fins que puguis repetir-ho amb els ulls tancats, així aniràs sobre segur.

      Ja diràs què tal et va!

      Elimina
  3. A veure com va... Moltes gràcies Jordi!

    ResponElimina