dissabte, 24 de desembre del 2011

[Administració i gestió d'organitzacions] PAC 4: Rol dels sistemes i les tecnologies de la informació en les organitzacions

En l'última PAC de l'assignatura s'analitza com les TIC influeixen en la manera de funcionar de les organitzacions. Aquesta influència ha estat crucial no només afavorint els temes operatius -des de la comptabilitat o les nòmines, fins a la promoció web- sinó en els temes estratègics i d'organització cap a l'interior i cap a l'exterior de la mateixa.

Avui les organitzacions poden fer coses que mai abans s'havien plantejat, és a dir, les TIC han obert noves oportunitats d'activitat o bé han reinventat les existents. Com a professionals de l'àmbit TIC, ara que ja sabem què és una organització, hem de veure com el nostre camp les ha condiciona ten aquest últims i vertiginosos anys.

Les dues parts que s'han estudiat en aquest mòdul són l'estratègia i tecnologies de la informació, que inclou els sistemes d'informació en les organitzacions i els situa com a fonamentals en la pròpia infraestructura de la organització i explica per què l'estratègia en sistemes d'informació ha de ser paral·lela a l'estratègia de la pròpia organització;  i l'organització xarxa i xarxa d'organitzacions, que visualitza l'organització descentralitzada externament però també descentralitzada internament.

Qualificació: "A"

Per accedir a la PAC, fer clic a "Més informació".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada