divendres, 9 de setembre del 2011

Objectius pel curs 2011/2012


Ja s'acaben les vacances i hem de tornar a les classes. Aquest estiu he tingut la sort d'assistir a la Campus Party, fer un curset d'emprenedoria a la UOC, fer una aplicació per mòbils i gaudir d'unes bones vacances, així que torno amb les bateries ben carregades i amb ganes d'aprendre més.

De totes les metes que em vaig plantejar a assolir durant l'estiu només m'he quedat per complir aprendre la tècnica del video mapping, un art una mica avançat pel meu nivell de coneixements; així que la meva valoració de l'estiu és més que positiva.

L'objectiu d'establir-me metes a curt termini és ser conscient de com inverteixo el temps per treure-li el màxim profit.

Fa unes setmanes que em van arribar els materials i ja m'he llegit els apunts d'una assignatura. Aquest curs serà una mica més dur que l'anterior ja que m'he agafat 6 assignatures i alguna és dificileta (Programació Web).

Així que els objectius per aquest curs són:
  • Aprendre.
  • Aprovar-ho tot.
  • Treure bona nota a les assignatures que se'm donguin millor.

Quins són els vostres objectius?

4 comentaris:

  1. I ja està? no expliques res de les vacances a EEUU? per quan una nova entrada amb cosetes d'EEUU? amb la col·laboració d'aquell tiu que complementa lentrada amb fantastics videos...

    ResponElimina
  2. Ei Oriac,

    El bloc és sobre les meves experiències al grau en Multimèdia de la UOC. Hi escric articles que puguin ser útils per altres estudiants, futurs estudiants o interessats en el món de la multimèdia en general. Per això no he penjat els vídeos de les vacances, no hi he vist relació amb la temàtica del bloc.

    Tot i així, si els voleu veure, el meu germà Oriac ha fet 4 vídeos sobre les vacances que hem fet a Los Angeles i Las Vegas aquest 2011.

    Best Vacation Ever (Capítol 1)

    Best Vacation Ever (capítol 2)

    Best Vacation Ever (capítol 3)

    Best Vacation Ever (capítol 4: The End)

    ResponElimina
  3. Hola Jordi, em dic Jose i m´he subscrit al teu bloc ja que el trobo força interessant i segur que n'aprofito molta informació. Realment estic molt interessat en cursar aquest grau multimedia... Em crida molt l'atenció els continguts i tinc pensat matricular-me l'any vinent. T'escric perquè volia demanarte un favor, actualment llegeixo molta informació sobre el grau i observo que si no vens del mon de la programació t'has de posar les piles ( serà el meu cas...jijjij ) Volia veure els apunts de llenguatges i estandars web ja que no estan ficats al bloc. Només es per anar llegint i ficar-me en situació.. podria ser..? Moltes gràcies.. Seguiré molt atent l'evolució del teu bloc. Salutacions...

    P.D : Per cert, quines assignatures has agafat aquest quatrimestre..? curiositat...

    josangodia@hotmail.com

    ResponElimina
  4. Hola Jose,

    Gràcies per subscriure't al meu bloc ;-)

    Doncs la programació és una part important del grau, però si no ho has tocat mai, no et preocupis, tot és qüestió de posar-s'hi.

    Pots baixar-te els apunts de "Llenguatges i estàndards web" al primer post del bloc: Primer quadrimestre finalitzat.

    Aquest quadrimestre m'he agafat aquestes:

    - "Administració i gestió d'organitzacions"
    - "Competència comunicativa per a professionals de les TIC"
    - "Imatge i llenguatge visual"
    - "Iniciativa emprenedora"
    - "Matemàtiques per a multimèdia II"
    - "Programació web"

    Bona sort i si tens més dubtes, ja saps on preguntar.

    Salutacions

    ResponElimina