dimecres, 21 de setembre del 2011

Inici 1r quadrimestre curs 2011/2012

Avui és un dia molt important per a la majoria de nosaltres. Comença el nou curs i per fi podem accedir a les aules, els fòrums, els taulers, etc. Al començament del dia els servidors de la UOC no han funcionat al 100% i alguns missatges tardaven en carregar o no es mostraven, però ara ja va millor. Suposo que es deurà a l'allau d'alumnes que estem intentant accedir a la mateixa vegada.

Aquest primer quadrimestre del meu segon any m'he matriculat de sis assignatures. Potser és un pèl massa, però crec que ho podré tirar endavant. Estic a:
  • "Administració i gestió d'organitzacions" aula 1
  • "Competència comunicativa per a professionals de les TIC" aula 2
  • "Imatge i llenguatge visual" aula 2
  • "Iniciativa emprenedora" aula 4
  • "Matemàtiques per a multimèdia II" aula 1
  • "Programació web" (aula única, hi ha pocs valents, jejej)
Abans de posar-nos mans a l'obra amb els materials i activitats de cada assignatura, és important llegir i entendre el pla d'estudis d'aquestes assignatures, ja que en ell hi trobem informació detallada sobre el desenvolupament de cada assignatura que ens ajudarà a planificar-nos millor el curs.

A més, avui també és dia de fer les presentacions a les aules. És una bona forma de trencar el gel, aportant una mica d'informació personal nostra i retrobar-nos amb antics companys. M'alegra veure que coincideixo amb alguns companys de cursos passats.

Bon inici de curs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada