dimarts, 19 de juliol del 2011

Campus Party 2011, experiència personal


Tal com vaig escriure anteriorment aquest any he tingut l'oportunitat d'assistir a la fira de noves tecnologies, ciència, creativitat i innovació més gran d'Espanya, la Campus Party, en la seva 15a edició.

Aquest any s'ha celebrat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València i deixant de banda que a la Fira de València era molt millor, passaré a comentar la meva experiència de manera resumida.

Les possibilitats de la Campus Party són moltes i depèn del tipus de "campusero" que siguis et decantaràs per unes o per altres. Així que hi ha gent que arriba el primer dia, connecta l'ordinador i no s'hi desenganxa fins l'últim i d'altres que van sense ordinador. En el meu cas hi vaig anar per varis motius. L'intercanvi d'arxius va ser un dels motius menys importants. En canvi, el que em motivava més era assistir a les conferències i taules rodones sobre creativitat i innovació.

Estic content d'haver assistit a les següents conferències:
  • Ferran Adrià
  • Andreu Veà: Todo aquello que ya sabemos de Internet pero que jamás nos atrevimos a preguntar
  • Julien Fourgeaud: ¿Cómo ser el próximo "Angry Birds"?
  • David Bravo
  • Kevin Mitnick: Jugando con la seguridad
  • Jon Hall: Celebrando los 20 años de Linux
  • Pau Garcia-Milà: El viaje de una idea
  • Etc.
És important dir que totes les conferències disposen de tanda de preguntes al final, ja que s'intenta i s'aconsegueix crear una atmosfera de tu a tu entre el ponent i el públic.

Ha estat una setmana molt intensa en la qual m'ho he passat molt bé aprenent multitud de coneixements nous en diversos àmbits relacionats amb la creativitat i la cultura.

A més a més, tot i la meva poca experiència en programació, vaig participar en un repte de desenvolupament d'aplicacions mòbils el qual no vaig guanyar, però em va servir com a experiència personal. Aviat penjaré l'aplicació per tots aquells que tingueu curiositat, ja que de moment no he pensat obrir un compte a la App Store o al Android Market per temes econòmics. L'aplicació es diu "Travel Cards" i serveix per comunicar-se entre dues o més persones indistintament de l'idioma que parli cadascuna.

Vídeo inicial: Agraïr al meu germà, Oriac Llonch Esteve, autor del vídeo inicial.

1 comentari: