diumenge, 12 de juny del 2011

[Programació] Examen 2010/2011 2n quadrimestre


Ahir vaig realitzar l'examen de programació i el model va ser calcat al del quadrimestre passat. Va constar de 3 preguntes les quals tenien valors de 30%, 30% i 40%.
  • A la primera pregunta es proporcionava una seqüència d'entrada i es demanava realitzar un algorisme de cerca.
  • La segona estava dividida en dues parts: una que valia el 10% en la que es demanava definir la capçalera d'un mòdul (acció o funció) sobre taules de taules. I la segona part valia un 20% i tractava de codificar el mòdul demanat a l'enunciat.
  • La tercera pregunta estava enfocada a les tuples i estava formada per 4 preguntes les quals valien 10%, 5%, 5% i 20%. En la primera es demanava escriure un tipus per emmagatzemar una informació; en la següent es demanava escriure un altre tipus; en la tercera es demanava accedir a una informació detallada i comprovar si era igual a un valor que donava l'enunciat. En la quarta, s'havia de dissenyar una acció relacionada amb l'exercici.
Si controleu les preguntes de l'examen del quadrimestre passat, no tindreu cap problema per treure bona nota en l'examen d'aquest quadrimestre (sempre i quan mantinguin l'estil pels propers dies).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada